ROSENSERIEN

ROSENSERIEN – för kvinnor

Vill du använda naturlig och ekologisk hudvård är Rosenserien för dig. Produkterna hjälper din hud att naturligt återhämta sig, skydda och förnya sig på naturlig väg.

Rosens egenskap att vara välgörande. De äldre grekerna använde extrakten från rosen för att lugna och balansera huden. Basprodukten i rosenserien är aloe vera, kinesiskt grönt te och kallpressade vegetabiliska oljor. Detta gör att seriens produkter är effektiva, skonsamma och dryga,

Produkterna tillverkas i Sverige och produkterna är 100% naturliga och tillverkade av ekologiska råvaror samt allergivänliga. Produkterna testas inte på djur, utan på frivilliga människor.

ROSENSERIEN  – för män

Rosenserien erbjuder naturlig hudvård för män. Män har liksom kvinnor olika hudtyper. Männen har generellt en grövre hud och högre talgproduktion, men även torr hud förekommer. Rakningen ger huden småskador och vissa rakprodukter irriterar och torkar ut huden.

Rosenseriens produkter är balanserade med vitaminer, mineraler, proteiner, spårämnen och antioxidanter. Tillverkningen sker i Sverige och produkterna är 100% naturliga och tillverkade av ekologiska råvaror samt allergivänliga. Produkterna testas inte på djur, utan på frivilliga