Muut palvelut ja tuotteet

ROSENSERIEN

ROSENSERIEN – naisille

Rosenserien on sinulle, joka etsit luonnollisia ja ekologisia ihonhoitotuotteita. Tuotteet auttavat ihoasi palautumaan ja uudistumaan luonnollisesti ja ne suojaavat ihoasi luonnollisesti.

Ruusun ominaisuudet hoitavat ihoasi. Vanhat kreikkalaiset käyttivät ruusu-uutetta rahoittamaan ja tasapainottamaan ihoa. Rosenserien-sarjan tuotteiden perustana on aloe vera, kiinalainen vihreä tee ja kylmäpuristetut kasviöljyt ja niiden ansiosta sarjan tuotteet ovat tehokkaita, hellävaraisia ja riittoisia.

Valmistus tapahtuu Ruotsissa ja tuotteet ovat 100 % luonnollisia ja valmistettu allergiaystävällisistä luomuraaka-aineista. Tuotteita ei ole testattu eläimillä, vaan vapaaehtoisilla koehenkilöillä.

ROSENSERIEN – miehille

Rosenserien tarjoaa luonnollisia ihonhoitotuotteita miehille. Miehillä on, kuten naisillakin, eri ihotyyppejä. Miesten iho on yleensä karheampi ja se erittää enemmän rasvaa kuin naisten iho, mutta myös kuivaa ihoa esiintyy. Parranajo aiheuttaa pieniä vaurioita iholle ja eräät parranajotuotteet ärsyttävät ja kuivattavat ihoa.

Rosenserien-sarjan tuotteet on tasapainotettu vitamiineilla, mineraaleilla, proteiineilla, hivenaineilla ja antioksidanteilla. Valmistus tapahtuu Ruotsissa ja tuotteet ovat 100 % luonnollisia ja valmistettu allergiaystävällisistä luomuraaka-aineista. Tuotteita ei ole testattu eläimillä, vaan vapaaehtoisilla koehenkilöillä.