Akupunktio

AKUPUNKTIO

AKUPUNKTIO PETOLAHDESSA

Perinteiseen kiinalaiseen lääketieteeseen kuuluu monia hoitomenetelmiä, joista tunnetuin lienee akupunktuuri. Ihmiskehossa on satoja akupunktiopisteitä. Kun niitä ärsytetään neuloin, aiheutetaan muutos kehon energiajärjestelmässä, josta seuraa fysiologisia vaikutuksia.

Jokaisella akupunktiopisteellä on oma ominaisuutensa. Hyviä hoitotuloksia akupunktuurilla saadaan vain, jos osataan valita oikeat pisteet ja stimuloida niitä oikealla tavalla. Akupunktiopisteiden avulla hoidetaan vaivoja sekä paikallisesti, etäpisteiden kautta että suoraan oireyhtymään vaikuttavien pisteiden kautta. Paikallispisteet ovat esimerkiksi nuhaa hoidettaessa nenän vieressä. Etäpisteet valitaan meridiaani- ja sisäelinteorian mukaisesti. Hoidolla pyritään vaikuttamaan samanaikaisesti sekä oireisiin että syndrooman syyhyn.

Muita perinteisiä hoitokeinoja ovat akupisteiden lämmittäminen eli moksaus, kuivakuppaus, hieronta ja tulineulan käyttö.

Vaivoja ja sairauksia, joita on perinteisesti hoidettu kiinalaisen lääketieteen keinoin:
  • Kivut, jännitystilat ja turvotukset
  • Hengitystievaivat ja flunssat
  • Päänsäryt ja migreenit
  • Unettomuus, väsymys, masennus
  • Hormonaaliset vaivat
  • Ruoansulatushäiriöt
  • Tulehdukset ja allergiat
  • Verenkierrolliset vaivat

TEOYSAL-INJEKTIOHOIDOT

Teosyal on 100% hyaluronihappoa sisältävä tuotesarja, joka ei sisällä allergisoivia tai eläinperäisiä ainesosia. Iän myötä hyaluronihapon määrä ihossa vähenee ja tämän seurauksena iho veltostuu ja syntyy ryppyjä. Teosyal hoito sopii kaikenikäisille naisille ja miehille, sekä se toimii myös erittäin tehokkaana ennaltaehkäisynä syntyville juonteille ja rypyille. Hoidon tulokset ovat heti nähtävissä.

NBE 500 RADIOFREKVENSSIHOITOLAITE

NBE500 käyttää elektromagneettista lämpöenergiaa, joka kohottaa kudoksen lämpötilaa. NBE500 mahdollistaa kasvojenkohotuksen ilman kirurgista käsittelyä. Sillä hoitaa selluliittia, couperosaa, rosaceaa, aknea ja tehdä kohdennettuja hoitoja ohuelle silmänympärysiholle. Tulokset ovat näkyviä jo ensimmäisellä hoitokerralla, mutta paranevat vielä muutaman hoitokerran jälkeen.

NBE500 käyttää 1MHz radioaaltoja. RF-hoitolaitteen mukana on kaksi bipolaarista hoitopäätä, joista toinen on kasvoille ja toinen vartalolle. Hoito on tehokas ja näkyviä tuloksia antava, mutta kuitenkin erittäin miellyttävä sekä rentouttava lämpöenergian ansiosta. NBE500 RF-hoitolaite parantaa kudoksen kollageeni ja elastaanin tuotantoa. Samalla se lisää solujen happipitoisuutta. Hoidossa käytetään Nannicin kehittämiä lamellaaripohjaisia seerumeita, joilla voi hoitaa erilaisia ongelmia kasvoilla ja vartalolla. (Couperosa, Rosacea, Akne, Velttoiho, kiinteytys, selluliitti, paikallinen rasvanpoisto, pigmenttiläiskät).