Alternativ Hälsan

* Akupunktio * Hieronta * Kauneussalonki

Kuumakivihierontaa lämpimillä kivillä - Kuppaus - Kiinalainen akupunktio

Hoitoja

Tarjoamme akupunktio, kosmetologipalveluja, microneedling, tatuointien poistaminen ja ipl-laser

AKUPUNKTIO

Perinteiseen kiinalaiseen lääketieteeseen kuuluu monia hoitomenetelmiä, joista tunnetuin lienee akupunktuuri. Ihmiskehossa on satoja akupunktiopisteitä. Kun niitä ärsytetään neuloin, aiheutetaan muutos kehon energiajärjestelmässä, josta seuraa fysiologisia vaikutuksia.

KOSMETOLOGI

NBE500 käyttää elektromagneettista lämpöenergiaa, joka kohottaa kudoksen lämpötilaa. NBE500 mahdollistaa kasvojenkohotuksen ilman kirurgista käsittelyä. Sillä hoitaa selluliittia, couperosaa, rosaceaa, aknea ja tehdä kohdennettuja hoitoja ohuelle silmänympärysiholle. Tulokset ovat näkyviä jo ensimmäisellä hoitokerralla, mutta paranevat vielä muutaman hoitokerran jälkeen.

MIKRONEULAUS

Mikroneulaus on suhteellisen uusi hoitomuoto, ja sen avulla voidaan pienentää ryppyjä, venytysjuovia ja arpia. Mikroneulaus perustuu ihon kollageenituotannon aktivoimiseen.  Mikroneulaus on luonnollinen ja turvallinen tapa hoitaa ihoa.

TATUOINTIEN POISTAMINEN

Tatuoinnin väripigmentit hajotetaan laservalon avulla pienemmiksi hiukkasiksi, jotka keho voi hävittää itse. Tämä hidas prosessi perustuu siihen, että omat valkosolusi ”syövät” ja kuljettavat väriaineen pois.

IPL-LASER

Kehon ihokarvoista 20-30 % on kasvuvaiheessa. Jokaisessa hoidossa tuhotaan 60-90 % kasvuvaiheessa olevien karvojen karvatupista. Seuraavalla hoitokerralla osa karvatupista, jotka olivat lepovaiheessa edellisen hoitokerran aikana, on siirtynyt kasvuvaiheeseen, ja ne voidaan käsitellä valoimpulssilla.  Ihokarvoja voidaan siten harventaa vaiheittain.

OTA YTHEYTTÄ

Alternativ Hälsan – Gun-Maries akupunktur
Pitkäkatu 60
65100, Vaasa

ALTERNATIV HÄLSAN TARJOAA SINULLE

KASVOJENKOHOTUS AKUPUNKTIOLLA
Kuumakivihierontaa lämpimillä kivillä – Kuppaus –  Kiinalainen akupunktio
AUTTAA:
  • Kipu, unettomuus, selkä- ja niskakipu, noidannuoli, allergiat, astma, ekseema, psoriasis, vahvistaa immuunijärjestelmää, stressi ja burn-out, masentuneisuus, unihäiriöt, hedelmättömyys, migreeni, ylipainoisuus, kasvojenkohotus, PMS, matkapahoinvointi, koliikki, väsymys
 

MINUSTA

Olen Gun-Marie Nordling, ja minulla on kokemusta terveyden- ja sairaanhoitajan työstä jo 20 vuoden ajalta. Minulla on kolme täysi-ikäistä lasta, yksi lapsenlapsi ja toinenkin tuloillaan. Työskentelin vatsakirurgian ja urologian osastoilla Vaasan Keskussairaalassa usean vuoden ajan. Loppuun palamisen seurauksena päätin kuitenkin viedä elämäni täysin uusille urille. Sain mahdollisuuden kouluttautua akupunktioon. Koulutus kesti kolme vuotta, ja se päättyi kuukauden harjoittelujaksoon Nan Changissa, Kiinassa.

Pitkäaikaisen sairaanhoitajakokemukseni ansiosta voin lähettää sinut edelleen lääkärille, jos katson, että tarvitset akupunktion sijaan lääkärin konsultaatiota. En hoida syöpäsairauksia, leukemiaa enkä muita sairauksia, jotka vaativat lääkärin hoitoa. Akupunktiolla saadaan kuitenkin usein hyviä tuloksia sytostaattihoitoihin liittyvän pahoinvoinnin lievittämisessä. Sillä voidaan hoitaa myös univaikeuksia, tenniskyynärpäätä, plantaarifaskiittia ja monia muita vaivoja.

Haluan auttaa sinua. Mikä olisikaan miellyttävämpää kuin akupunktio ja kauneushoidot! Hoidot kestävät 1 tunnin ajan tai enemmän. Vastaanotollani saat rentoutua ja rauhoittua ilman puhelimen pirinää tai muita häiriöitä. Hoitolahuoneeni on valoisa, ja sen rauhoittavat värit tuovat harmoniaa keholle ja mielelle.

Innostuin akupunktiosta todella ja aloin opiskella myös hevosten ja koirien akupunktiota. En saanut tätä koulutusta koskaan päätökseen, sillä Suomessa vain eläinlääkärit voivat hoitaa eläimiä.  Hoidon perusteet ovat kuitenkin samat niin ihmisillä kuin eläimilläkin. Laserhoitoihin perehdyin lyhytkurssilla Suomessa. Teosyal-pistoksia koskevan kurssin suoritin Göteborgissa ja luomu-ihoterapeuttikurssin Östersundissa.

ALTERNATIV HÄLSAN

Alternativ Hälsan – Gun-Maries akupunktur
Pitkäkatu 60
65100, Vaasa
Y-tunnusr: 2397755-1

040 5377833

gunmarie.alternativ@hotmail.com